Ingrediente pui cu lamaie si sos de usturoi:
    4 bucati piept de pui sare si piper 200 gr. ciuperci 1 lg ulei 1 lamaie 1 cana fasole verde 2-3 linguri de faina cateva linguri de lapte 3-5 catei de usturoi

 

Mod de preparare pui cu lamaie si sos de usturoi:

 

1. Spalati, taiati (daca este nevoie) si condimentati carnea de pui.

2. Intr-o tigaie cu ulei incins prajiti puiul alaturi de ciuperci.

3. Intre timp, razaliti coaja de pe lamaie si puneti-o deoparte.

4. Lamaia taiata felii si fasolea se adauga impreuna cu putina apa peste pui si se lasa sa se patrunda bine.

5. Intr-o alta tigaie, usturoiul razalit marunt se caleste in putin ulei. Se adauga peste el faina si apoi laptele, amestecand incet.

6. Se scoate puiul pe o farfurie, se toarna peste el sos de usturoi si se orneaza cu coaja rasa de lamaie.

 

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com