Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente negresa cu bezea:

 

Aluat:

    250 g unt 150 g zahar 150 g faina 4 linguri cacao 6 galbenusuri 1 pachet praf de copt

Pentru bezea:

    100 g zahar pudra zahar vanilat 6 albusuri


Mod de preparare:
 

Pentru prepararea aluatului se amesteca toate ingredientelee cu ajutorul robotului de bucatarie, 5 minute, pana la omogenizare. Se coace intr-o tava tapetata cu hartie de copt, 20 de minute, la 180 de grade. Pregatim bezeaua: mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam apoi zaharul pudra, treptat, si mixam pana se untareste bezeaua. Dupa 20 de minute se intinde peste blat si se mai lasa pana bezeaua capata culoarea aurie.


O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)

Aceasta reteta participa la concursul Gateste Dellycios, iar noi te premiem! Click aici pentru a participa si tu!