Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente negresa cu bezea:
Aluat:
- 250 g unt
- 150 g zahar
- 150 g faina
- 4 linguri cacao
- 6 galbenusuri
- 1 pachet praf de copt
Pentru bezea:
- 100 g zahar pudra
- zahar vanilat
- 6 albusuri
Mod de preparare:
Pentru prepararea aluatului se amesteca toate ingredientelee cu ajutorul robotului de bucatarie, 5 minute, pana la omogenizare. Se coace intr-o tava tapetata cu hartie de copt, 20 de minute, la 180 de grade. Pregatim bezeaua: mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam apoi zaharul pudra, treptat, si mixam pana se untareste bezeaua. Dupa 20 de minute se intinde peste blat si se mai lasa pana bezeaua capata culoarea aurie.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Aceasta reteta participa la concursul Gateste Dellycios, iar noi te premiem! Click aici pentru a participa si tu!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.