Negresa cu bezea, o prajitura usor de pregatit dar foarte buna!

Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente negresa cu bezea:

Aluat:

  • 250 g unt
  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • 4 linguri cacao
  • 6 galbenusuri
  • 1 pachet praf de copt

Pentru bezea:

  • 100 g zahar pudra
  • zahar vanilat
  • 6 albusuri

Mod de preparare:

Pentru prepararea aluatului se amesteca toate ingredientelee cu ajutorul robotului de bucatarie, 5 minute, pana la omogenizare. Se coace intr-o tava tapetata cu hartie de copt, 20 de minute, la 180 de grade. Pregatim bezeaua: mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam apoi zaharul pudra, treptat, si mixam pana se untareste bezeaua. Dupa 20 de minute se intinde peste blat si se mai lasa pana bezeaua capata culoarea aurie.

O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)

Aceasta reteta participa la concursul Gateste Dellycios, iar noi te premiem! Click aici pentru a participa si tu!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Negresa cu bezea.