Desigur,aceasta este varianta mea,dupa gust si/sau posibilitate puteti adauga si alte legume savuroase ce se gasesc in acest moment prin piete,asadar reteta:

 

Ingrediente:

    2 cepe mari 2 morcovi 2 dovlecei mai marisori 2 vinete potrivite 2 cartofi mari un gogosar(se poate folosi si ardei gras) o mana de fasole verde 2 cani suc de rosii(facut din rosii decojite si pasate in mixer/blender) verdeata

 

 

Mod de preparare:

 

Se toaca ceapa,morcovul si ardeiul/gogosarul. Celelalte legume se taie in bucati potrivite. Se pun la calit in ulei incins ceapa,morcovul si ardeiul, iar cand s-au inmuiat se adauga si dovlecelul impreuna cu vanata.Se sting cu suc de rosii si se da intr-un clocot. Apoi se adauga fasolea verde rupta in bucati si curatata de ate si 1/2 ceasca apa,se fierbe pana ce legumele s-au patruns bine si sosul a scazut,se potriveste de sare si se presara cu verdeata din abundenta.

 

 

Mai multe retete savuroase puteti gasi pe blogul poetagurmanda.blogspot.com