Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g faina
- 300 g unt
- 2590 g zahar pudra
- 5 oua
- 100 g stafide
- 150 g fructe confiate
- 10 g praf de drojdie
Mod de preparare:
Se pregateste forma de copt. Se tapeteaza tava cu unt si hartie cerata. Stafidele si fructele confiate se dau usor prin faina. Intr-un bol se freaca untul cu zahar pudra. Galbenusuril se separa de albusuri si se amesteca, unul cate unul, cu untul. Albusurile se bat spuma si se amesteca jumatate din ele cu amestecul de galbenusuri. Se adauga, treptat, faina amestecata cu praful de drojdie. Se amesteca bine, dupa care se aduga albusurile ramase si fructele trecute prin faina. Se rastoarna aluatul in tava si se da la cuptor pana se va rumeni.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor