Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

    180 g biscuiti digestivi 80 g margarina topita 400 g crema branza 2 linguri faina 190 g zahar pudra 2 oua si 1 galbenus 1450 ml smantana dulce 500 g zmeura esenta vanilie


Mod de preparare:

Incalziti cuptorul. Zdrobiti biscuitii intr-o punga cu batatorul. Biscuitii faramitati se amesteca impreuna cu margarina. Asezati biscuitii intr-o forma de tort, tapetata cu hartie de copt, presand foarte bine. Se coace timp de 5 minute, apoi se lasa sa se raceasca. Bateti crema de branza cu faina, 170 gr zahar pudra, cateva picaturi de esenta de vanilie, smantana, ouale si galbenusul, pana devine cremos si pufos. Puneti cateva zmeure peste biscuiti si apoi crema. Coaceti pentru 40-45 minute. Lasati  prajitura sa se raceasca in forma in care s-a copt.. Pastrati zmeura pentru sos. Se pune, intr-un vas, zmeura cu 20 gr de zahar pudra. Se pune pe foc devine suculent si apoi, cu o furculita, apasati pana devine un sos. Intindeti uniform sosul pe cheescake si apoi asezati zmeura. Lasati la frigider 3 ore. Serviti rece.



O reteta propusa de: (ioanaiuliana)