O reteta delicioasa de prajitura aromata

Se omgenizeaza aceasta crema, care trebuie sa iasa aromata bine de tot cu rom. Sfatul meu este sa o faceti cu o seara inainte pt ca este excelenta abia a doua zi, dar sa o tineti intr-un vas bine acoperit, sa nu-si piarda aroma. Dupa ce blatul s-a racit, se scoate usor hartia de copt si se lasa tot in tava. Se intinde crema peste el si apoi glazura, facuta din ciocolata topita cu 2-3 lingurite de apa/lapte ori cu 50 g de unt/margarina, la foc foarte mic sau chiar la bain marie. Se uniformizeaza cu un cutit si se lasa prajitura la rece.

Se portioneaza si serveste a doua zi sau dupa cel putin 4-5 ore de stat la rece.

Pofta buna! :)

Mai multe retete savuroase puteti descoperi pe blogul caietul-cu-retete.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri