Se omgenizeaza aceasta crema, care trebuie sa iasa aromata bine de tot cu rom. Sfatul meu este sa o faceti cu o seara inainte pt ca este excelenta abia a doua zi, dar sa o tineti intr-un vas bine acoperit, sa nu-si piarda aroma. Dupa ce blatul s-a racit, se scoate usor hartia de copt si se lasa tot in tava. Se intinde crema peste el si apoi glazura, facuta din ciocolata topita cu 2-3 lingurite de apa/lapte ori cu 50 g de unt/margarina, la foc foarte mic sau chiar la bain marie. Se uniformizeaza cu un cutit si se lasa prajitura la rece.
Se portioneaza si serveste a doua zi sau dupa cel putin 4-5 ore de stat la rece.
Pofta buna! :)
Mai multe retete savuroase puteti descoperi pe blogul caietul-cu-retete.blogspot.com
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie