Dificultate: redusa

Ingrediente:

    400 g pepene galben 150 g piept de pui 1/2 ceapa 150 g iaurt 1/2 portocala 1 lingura zeama de lamaie cateva frunze de salata verde nucsoara sare piper

Mod de preparare:

Pieptul de pui se presara cu scortisoara si piper si se lasa la rece 15-20 minute. Apoi, se frige pe ambele parti, pe un grill sau gratar. Dupa ce s-a rumenit bine, pieptul de pui se taie fasii. Frunzele de salata se spala, se zvanta bine de apa si se rup in bucati mici. Pepenele se curata de coaja si seminte si se taie in cubulete. La fel si portocala. Ceapa se curata si se toaca fin. Intr-un bol, se amesteca fructele, carnea de pui, ceapa, iaurtul, zeama de lamaie si un praf de sare. Dupa preferinta, se poate adauga o lingura de miere sau zahar brun.

 

Sursa foto : Kake Pugh