Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 125 g faina
- 5 nectarine
- 200 g zahar
- 200 g unt moale
- 3 oua
- 1 praf sare
- 1 plic praf de copt
- 2-3 linguri esenta de vanilie
Mod de preparare:
Nectarinele se spala, se scot samburii si se taie felii. Untul se freaca cu zaharul. Se adauga ouale, apoi faina amestecata cu praful de copt si sare. Se amesteca toata compozitia, se adauga zaharul vanilat si nectarinele, se amesteca bine si se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se da la cuptorul incins timp de 40-45 minute, pana se rumeneste.
Sursa foto :The Shifted Librarian
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor
Cei 6 supereroi: Poveștile celor șase copii care au învins, chiar și la 540 de grame de viață. Aparatura medicală de ultimă generație îi ajută pe prematuri să meargă acasă