Ingrediente:
- 500ml lapte caldut
- 25g drojdie
- faina cat cuprinde
- 400g branza de oi sarata
- 100ml smantana
- marar
- ceapa verde
- sare
Mod de preparare:
Branza o amestecam cu smantana,mararul si ceapa verde tocata,apoi bagam la blender ca sa se faca o pasta cat de cat omogena.Lasam pasta la o parte si facem o maia din drojdie,putin lapte caldut,un praf de sare si o lingura cu faina. Lasam putin la crescut. Adaugam restul de lapte si faina cat cuprinde ca sa iasa un aluat elastic. Lasam iar la crescut pana se dubleaza volumul. Intindem cate o foaie foarte subtire. In mijlocul ei asezam cate o lingura plina de crema de branza,apoi asezam foaia in felul urmator: Incingem ulei intr-o tigaie ,asezam placinta in uleiul incins,cu fata in jos si intoarcem pe partea cealalta cand este rumenita.Le scoatem pe un servet de hartie ca sa mai absoarba uleiul si lasam sa se raceasca.
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor