Pui cu bere neagra, o mancare ideala pentru o cina usoara si rapida!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 pui bucatit
  • 350 g bere neagra
  • 1 ceapa
  • 1 ardei verde
  • 1 catel de usturoi
  • 30 g faina
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare:

Legumele se spala, se curata si se taie marunt. Se pun intr-o cratita si se calesc usor. Separat, puiul se taie in bucati potrivite, se dau putin prin faina, dupa care se rumenesc in ulei. Cand s-au rumenit suficient, se adauga legumele calite. Se adauga berea si se lasa la foc mic, timp de o ora.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri