Ingrediente:
500g piept de pui
| 3 ardei grasi
| cascaval ras
| 200g mozzarella
| patrunjel verde
| sare, piper
| cimbru
| rozmarin
| delikat
Mod de preparare:
Taiem carnea in felii mai subtiri pe care le batem ca la snitel. Le condimentam si le asezam pe o folie de aluminiu. Deasupra asezam ardeii grasi taiati cubulete, patrunjel tocat si mozzarella, deasemenea taiata cubulete mici. Rulam cu ajutorul foii de Al si strangem bine rulada.Capetele le aranjati in sus, caci se mai scurge in tava...eu asa am patit. Asezam in tava de cuptor si lasam la 170C aproximativ 25 de minute. Scoatem, desfacem folia si deasupra ruladei asezam un amestec facut din patrunjel verde tocat, ardei grasi cubulete si cascaval ras. Condimentam cu rozmarin, putin cimbru, sare si piper, strangem din nou folia, dar nu prea tare caci in cuptor e posibil sa se lipeasca cascavalul de aceasta, deci lasam putin spatiu liber intre folie si rulada si bagam iarasi la cuptor pana se formeaza frumos aceasta crusta deasupra ruladei. In ultimele 10 min desfacem folia si lasam sa prinda o culoare aurie.
Este nemaipomenit de buna!
Mai multe retete retete gustoase puteti gasi pe blogul meosiris.blogspot.com
Te-ar putea interesa și:
Socată rețeta - cum se face socata tradițională și parfumată, cu miere și drojdie (sau fără)
Mâncare de ciuperci - Tocăniță delicioasă cu ceapă și usturoi
Sos tartar - rețeta clasică și variante moderne ale unui sos fin, desăvârșit
Clătite americane - Rețetă originală și variante delicioase
Rețetă panna cotta - Desertul italian cremos și delicios
Cea mai simplă rețetă de cozonac de Paște recomandată de influencerul Andreea Olăraș
5 rețete de deserturi care îți vor aduce aminte de copilărie
Mâncare de spanac - rețete delicioase, simple, și cele mai bune sfaturi pentru preparare
Cornulețe de post - rețeta pentru cele mai fragede și delicioase cornuri
Ouă umplute cu pate - aperitivul festiv, de nelipsit de pe masa de Paște. Rețeta clasică și variante delicioase de ouă umplute
Pască cu brânză - desertul care simbolizează Învierea lui Hristos. Rețeta tradițională și rețete fără aluat
Spaghete carbonara - Rețeta autentică italiană, simplă și rafinată, dar și variante populare de spaghete carbonara cremoase
Rețetă mămăligă - Cum se face mămăliga perfectă
Tort de post - Rețeta delicioasă și simplă pentru un desert vegan fabulos
Știuca la cuptor: Rețete delicioase și sfaturi pentru o preparare perfectă
Terci de ovaz - Rețetă, beneficii și variante delicioase
Smântână pentru frișcă - Cum să prepari frișca perfectă
Dovlecei pane - rețetă simplă și delicioasă
Macarons - rețetă originală și sfaturi pentru preparare
Macaroane cu brânză - Rețete delicioase și ușor de preparat cu paste cu brânză la cuptor
Rețete brownie - prăjitura cu ciocolată delicioasă și ușor de preparat
Mâncare de dovlecei - Rețete delicioase cu dovlecei și tocănițe de dovlecei
Prăjitură cu prune - Rețete delicioase și rapide pentru desert
Rețete papanași - cum să faci cei mai delicioși papanași prăjiți și papanași cu brânză
Piure de cartofi - rețeta simplă, cremoasă, delicioasă
Dulceata de capsuni - Reteta bunicii si sfaturi pentru preparare
Chec pufos traditional - Reteta bunicii. Chec pufos 2 tavi
Maioneza de casă - rețeta perfectă și sfaturi pentru prepararea unei maioneze cremoase
Friptură de Miel la Cuptor, fragedă, arămie și bună de te lingi pe degete - Rețeta Tradițională Românească
Piept de pui la cuptor - rețete delicioase și sfaturi pentru obținerea unui preparat aromat și suculent, deloc fad
|