Dovlecei cu usturoi la cuptor, o reteta foarte simpla, perfecta pentru o cina usoara.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 4 dovlecei
  • 3 catei de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel
  • 6 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Curatati dovleceii si ii taiati rondele. Ungeti o tava cu putin unt, asezati rondele de dovlecel, dupa care adaugati uleiul, usturoiul pisat, sare, piper si patrunjel tocat fin. Introduceti tava in cuptor, la foc mediu, pentru 25 de minute. Puteti servi cu smantana sau iaurt.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Dovlecei cu usturoi la cuptor.