Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 dovlecei
- 3 catei de usturoi
- 1 legatura de patrunjel
- 6 linguri ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curatati dovleceii si ii taiati rondele. Ungeti o tava cu putin unt, asezati rondele de dovlecel, dupa care adaugati uleiul, usturoiul pisat, sare, piper si patrunjel tocat fin. Introduceti tava in cuptor, la foc mediu, pentru 25 de minute. Puteti servi cu smantana sau iaurt.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă