4 / 6

Desert cu capsuni, banane si inghetata

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru desert cu capsuni, banane si inghetata:

N-am stiut cum sa o numesc, sau poate ca deja are un nume al ei, dar tin sa va spun ca m-am delectat cu aceasta minunatie intr-o zi cand ma uitam cu tristete la cateva capsune ramase in frigider, gandindu-ma ca daca nu le dau de cap atunci, sigur se vor strica. Si ca sa nu prapadesc bunatate de fructe, le-am venit de hac. Iata cum:
le-am luat pe doamnele capsune, am decojit o singuratica banana, am scos la iveala din lumea arctica pe domnisoara inghetata (stiu ca pare a fi unt, insa nu! este de vanilie si este din aceea gen parfait) si am luat la intrebari niste cuburi de gheata razlete. Pe doamnele capsuni si pe banana cea singuratica le-am pus sa danseze intr-un blender la vazul inghetatei proaspete, s-au pus si mai abitir pe dansat in blender. Ostenite de atata dansat, s-au odihnit intr-un pahar; cuburile nu s-au lasat nici ele mai prejos si au venit in ajutorul suratelor ca sa le racoreasca. Au sarit atat de tare, mai-mai sa le strice armonia ostenitelor si sa le dea afara din pahar. Cateva feliute harnicutze de capsune au venit sa le stavileasca pe toate si sa le potoleasca nebunia.

Povestea se termina aici, insa va spun ca nebunia abia acum incepe! poate nu arata asa de bine, dar gustul isi spune cuvantul!

Aceasta reteta a fost oferita de blogul andreeachinesefood.blogspot.ro

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri