Prepara o salata cu dovlecei, foarte consistenta si gustoasa!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 6 dovlecei
  • 4 piepti de pui
  • 2 felii de sunca
  • 150 g cascaval
  • 1 legatura de marar
  • ulei de masline
  • 2 lamai
  • piper
  • sare.

Mod de preparare:

Pieptul de pui se fierbe in apa cu un praf de sare. Cand acesta s-a fiert, se scurge si se taie fasii subtiri. Sunca de pui se taie cubulete. Dovleceii se curata de coaja, se spala si se dau pe razatoare. Se condimenteaza cu sare si piper, suc de lamaie si ulei. O jumatate din cantitatea de cascaval se taie cubulete, iar cealalta se rade. Se amesteca dovleceii dovleceii cu mararul tocat marunt, fasiile de pui si de sunca, cuburile de cascaval. Deasupra, se pune cascavalul ras.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Salata cu dovlecei.