Dificultate: redusa

Ingrediente:

Aluat:

    300 g faina 150 g unt 1 ou 1 lingurita seminte de coriandru

Umplutura:

    6 oua 1 lingura ulei 1 ceapa 2 catei usturoi 300 g spanac 150 g morcovi 500 g branza 1 ardei gras un varf de lingurita nucsoara rasa sare piper

Mod de preparare:

Se pregateste aluatul. Se amesteca bine toate ingredientele. Daca este necesar, se mai adauga putina apa. Se intinde o foaie de aluat si se asaza intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se prepara umplutura. Ceapa si usturoiul se curata, se toaca marunt si se calesc in ulei. Se adauga morcovii curatati si taiati bastonase si spanacul rupt fasii. Se lasa sa fiarba, dupa care se ia de pe foc si se adauga branza, ouale, ardeiul tocat cubulete si condimentele. Se toarna amestecul pe foaia de aluat, se niveleaza si se da la cuptor pana se rumeneste.

 

Sursa foto: Food Stories