Ingrediente:

    1 kg de pastai proaspete de fasole "de unt" (cea cu pastai fine, galbene si foarte subtiri) 2 catei de usturoi, 2-3 rosii coapte 3 morcovi, 1 pastarnac  1 mar 1 ardei iute frunze de leustean si patrunjel iaurt proaspat de casa (sau iaurt gras)


Cum se face?


1. Cureti legumele, le speli bine si le toci cubulete mai mari; fasolea o rupi in bucati mai mari, sau o lasi chiar intreaga daca pastaia nu e prea mare, ori matura;
2. pui la fript cuburile de morcov, pastarnac, usturoiul si rosiilr curatate de pielite taiate cuburi si calesti in putin ulei dar nu mult timp;
3. pune la final si o lingura de faina si amestec-o putin (nu o praji!);
4. adauga supa de oase, sau apa si lasa la fiert, la foc domol;
5. cand morcovii s-au fiert de jumatate adauga marul curatat de cotor si coaja, taiat cubulete si fasolea si mai lasa sa clocoteasca pana cand se fierbe si fasolea;

Cum servesti?


Fa o omleta din 2 oua, bine condimentata si tai-o fasii apoi aseaza fasiile in supa. Adauga o lingura de iaurt proaspat si verdeata proaspata tocata pe de-asupra si insotita de un ardei iute, aspru si de viteza datator!

Pofta buna!

 

Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul klausburger.blogspot.com