Iata o prajitura mai ciudata si cu un gust neobisnuit. Totusi, pentru cei dispusi sa experimenteze, veti descoperi o prajitura interesanta si gustoasa.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Frecati bine zaharul cu untul moale si cand obtineti o pasta moale adaugati ouale unul cate unul si apoi laptele. Adaugati faina amestecata cu praful de copt treptat, amestecand dupa fiecare adaugare. Adaugati condimentele si integrati-le in aluat. La final adaugati melasa si amestecati bine ca aluatul sa fie colorat egal. Puneti aluatul intr-o forma unsa in prealabil cu unt si dati la cuptorul incins in prealabil. Se tine pana prajitura se coace complet (depinde de adancimea formei folosite!) si puteti testa cu o scobitoare introdusa in mijloc. Dupa ce aluatul s-a racit il puteti taia in doua si ungeti prajitura cu putina dulceata.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com