Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 pastravi
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 4 rosii
- 1 telina mica
- 1 catel de usturoi
- 200 g masline
- 50 ml ulei
- 2-3 fire cimbru
- 2-3 frunze de salvie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pestele se curata, se spala, si se condimenteaza cu sare si piper. Se curata ceapa, morcovii, telina, se spala si se taie cubulete. Rosiile se spala si se taie cubulete. Se unge o tava cu ulei, se asaza pestele si deasupra lui, legumele. Se presara usturoiul, cimbrul si salvia tocate marunt si se da la cuptor cam 40 de minute. Se serveste cald si cu masline alaturi.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie