Dificultate: redusa

Ingrediente:

Blat:

    8 oua 8 linguri de apa 16 linguri de zahar 16 linguri de faina 1 praf de copt

Crema:

    200 ml frisca 200 ml iaurt 1 plic gelatina zeama de la 1/2 lamaie 2 linguri zahar 250 g zmeura

Mod de preparare:
Se pregateste blatul . Se separa albusurile de la galbenusuri si se bat cu cele 8 linguri de apa pana devin spuma, Se adauga treptat zaharul si se bat pana se obtine o crema sticloasa. Se adauga apoi galbenusurile si faina amestecata cu praful de copt. Se coace blatul intr-o tava imbracata in folie de aluminiu, cam 30 de minute. In timp ce se coace blatul, se pregateste crema. Se amesteca iaurtul cu zaharul, apoi se adauga frisca batuta spuma, zeama de lamaie si gelatina. Cand blatul e rece, se taie rondele cu un inel de inox. Rondele se scobesc in mijoc, se adauga crema. Se decoreaza fiecare cu zmeura si se da la rece.