6 / 7

Ciuperci pane umplute cu crema de branza

Ingrediente necesare pentru ciuperci umplute cu crema de branza:

  • 400 gr ciuperci proaspete,micute(oite,vineciori)
  • 4 oua
  • 200 gr telemea de vaca
  • 50 gr cascaval
  • 1 leg marar,patrunjel sau ceapa verde(fiecare alege dupa gust,eu am folosit patrunjel)
  • 100 gr faina
  • 100 gr pesmet
  • sare,piper

Mod de preparare ciuperci pane umplute cu crema de branza:

Indepartati piciorusele ciupercilor,spalati-le si scurgeti-le bine de apa.Amestecati intr-un castron branza cu mararul, 2 oua cascavalul dat pe razatoarea mare,sare si piper dupa gust.

Umpleti ciupercile cu amestecul de branza.
Uniti cate 2 ciuperci, indepartati surplusul de compozitie si prindeti-le cu o scobitoare.

Treceti perechile de ciuperci prin faina, apoi ou batut si , la final, prin pesmet. Se prajesc in ulei incins.
Sunt bune atat calde, cat si reci.

 

O reteta recomandata de blogul poetagurmanda.blogspot.ro

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri