4 / 7

Rulada de Branza cu Oua

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru Rulada cu branza de oua:

  • 200 g branza dulce degresata
  • 150 g branza de burduf
  • 150 g telemea
  • 100 g unt la temperatura camerei
  • 3 - 4 oua fierte
  • o conserva mica de morcov si mazare
  • 1 legatura marar

Mod de preparare Rulada cu branza de oua:

Dam pe razatoarea mica branza telemea sau o sfarmam bine cu furculita. Cele 3 feluri de branza impreuna cu untul le amestecam bine, pana obtinem o pasta omogena. Adaugam mararul tocat marunt si il incorporam in amestec.
Legumele din conserva le lasam la scurs, apoi le amestecam cu grija in pasta de branza. Asezam pe masa de lucru o folie de plastic sau de aluminiu. Intindem un strat destul de gros de branza, peste care asezam ouale. Ajutandu-ne de folie, impachetam rulada si o strangem bine la capete. Dam la frigider cateva ore, sau de pe o zi pe alta, dupa care putem s-o feliem.
Rulada are aproximativ 210 calorii la 100 de grame si merge de minune langa o salata de verdeturi.

rulada de branza cu oua

O reteta propusa de blogul furnicuti.blogspot.ro

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri