Dificultate: redusa

Ingrediente:

Blat:

    7 oua 7 linguri de faina 7 linguri de zahar

Crema:

    1 pachet budinca de vanilie 200 g unt 1/2 l lapte 5 linguri de zahar zeama de la o jumatate de lamaie

Glazura:

    1 pachet budinca de ciocolata 4 linguri de zahar 1/2 l lapte

Mod de preparare:

Se prepara blatul. Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma. Se adauga apoi galbenusurile si treptat faina. Se toarna compozitia intr-o tava si se da la cuptor. Dupa ce s-a rumenit, sa lasa sa se raceasca si se taie blatul in 3 foi subtiri, pe lungime. Intre timp, puteti pregati crema. Se pregateste budinca de vanilie conform indicatiilor de pe ambalaj. Se lasa sa se raceasca dupa care se amesteca cu 100 g unt, zeama de lamaie si zahar dupa gust. Aceasta crema de intinde pe fiecare foaie de blat. Se pregateste glazura si se intinde peste prajitura.