Dificultate: redusa

Ingrediente:

    300 gr biscuiti 400 gr capsuni 200 grame zahar 500 gr mascarpone de la Lactitalia frisca de la 3 albusuri 100 gr vin rosu dulce

Mod de preparare:

Maruntiti biscuitii, bateti frisca si pasati capsunile cu zaharul si amestecati-l cu vinul. Daca capsunile nu au lasat suficienta zeama, mai puteti adauga apa. Amestecati usor frisca in mascarpone. Intr-un vas asezati un prim strat de biscuiti si peste el puneti din sosul de capsuni. Puneti cu lingura si incercati sa acoperiti cat mai mult din stratul de biscuiti. Intindeti apoi un strat de mascarpone. Reluati cu un nou strat de biscuiti, capsuni si mascarpone. La final puteti decora cu alte capsuni (puse deoparte inainte de pasare) sau cu ciocolata. Se tine la frigider cateva ore inainte de servire.

 

Alte delicatese gasiti pe blogul : Amainbucatarie