Pasiunea mea pentru ouale coapte nu putea sa nu fie sensibilizata de ideea de a coace oua in rosii.

Dificultate: redusa

Ingrediente

  • 5 rosii
  • 5 oua
  • 5 felii sunca de porc
  • busuioc
  • putina sare si piper
  • ulei de masline

Mod de preparare:

Rosiile se scobesc si se aseaza in tava. Se zdrobesc cateva frunzulite de busuioc proaspat cu putina sare, se adauga putin ulei de masline si se amesteca pana se obtine o pasta. Se mai adauga si putin piper.
Cu aceasta pasta se ung rosiile pe dinauntru. Apoi se aseaza feliile de sunculita - daca nu va descurcati le puteti prinde cu o scobitoare - si se adauga ouale in mijloc. Se da la cuptor pana oul este copt.

Mai multe delicatese gasiti pe blogul : amainbucatarie


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri