Pasiunea mea pentru ouale coapte nu putea sa nu fie sensibilizata de ideea de a coace oua in rosii.

Dificultate: redusa

Ingrediente

  • 5 rosii
  • 5 oua
  • 5 felii sunca de porc
  • busuioc
  • putina sare si piper
  • ulei de masline

Mod de preparare:

Rosiile se scobesc si se aseaza in tava. Se zdrobesc cateva frunzulite de busuioc proaspat cu putina sare, se adauga putin ulei de masline si se amesteca pana se obtine o pasta. Se mai adauga si putin piper.
Cu aceasta pasta se ung rosiile pe dinauntru. Apoi se aseaza feliile de sunculita - daca nu va descurcati le puteti prinde cu o scobitoare - si se adauga ouale in mijloc. Se da la cuptor pana oul este copt.

Mai multe delicatese gasiti pe blogul : amainbucatarie


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Oua coapte in rosii.