Am facut doua pulpe intregi in aceasta cratita, cu o garnitura de cartofi natur cu busuioc si un sos din ce-a lasat aceste pulpe combinat cu niste gorgonzola, yum yum!
Sa va povestesc cum a fost...am calit o ceapa mica in putin ulei peste care am asezat pulpele intregi, le-am asezonat cu sare, piper si boia de ardei, am adaugat si o cana de vin alb sec, am pus capacul si le-am lasat sa doarma timp de vreo 40-50 de minute. Din cand in cand le mai intorceam pulpele pe toate partile sa prinda un pic de culoare, iar daca scadea zeama, mai adaugam putina apa. Spre final am adaugat si vreo 3 catei de usturoi impreuna cu o bucatica de ghimbir ras, sa dea aroma.
Am scos pulpele pe farfurii, iar peste zeama am rupt o bucata de gorgonzola si am lasat-o pana s-a topit integral.
Cartofii natur s-au facut foarte repede si simplu, am curatat vreo 4 cartofi noi mai mici, i-am taiat cubulete si i-am bagat la fiert vreo 10 minute. Apoi i-am clatit, i-am scurs si i-am asezonat cu sare si piper, un strop de ulei de masline cat sa le dea un pic de luciu si o lingura de busuioc proaspat tocat.
A iesit o masa foarte gustoasa siconsistenta.


 

Mai multe retete delicioase puteti gasi pe blogul foodquicklygood.blogspot.com