Dificultate: redusa

Ingrediente:

    300 g biscuiti 50 g migdale 120 g unt

Umplutura :

    750 g branza proaspata 250 g lapte dulce 200 g afine 50 ml apa 30 g nuca de cocos pisata 2 linguri gelatina pudra coaja si sucul de la o lamaie

Mod de preparare:

Tocati marunt biscuitii si migadalele. Adaugati untul si amestecati bine. Tapetati o forma rotunda de copt si puneti amestecul de biscuiti, intinzand si pe margini. Coaceţi aluatul timp de 8 minute la cuptorul incins, dupa care lasati sa se raceasca. Amestecati gelatina cu apa si cu sucul de lamaie si lasati sa se dizolve complet in apa ferbinte. Amestecati branza, laptele, nuca de cocos si coaja de lamaie, adaugati gelatina dizolvata si turnati jumatate din umplutura in forma. Presarati afine (pastrati cateva afina pentru decor) peste umplutura si turnati restul de crema deasupra. Lasati sa se raceasca peste noapte. Inainte de a servi tarta, decorati cu afinele ramase.

 

Sursa foto: laurat