O combinatie de legume inedita si foarte potrivita atat pentru pranz, cat si pentru cina!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 200 g fasole verde
  • 6-7 buchetele conopida
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 2-3 cartofi
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 2 rosii
  • 100 g masline
  • 2 catei usturoi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • zeama de la o lamaie
  • ulei
  • sare

Mod de preparare:

Se curata legumele si se pun la fiert, separat. Cartofii se fierb in coaja. Rosiile se spala, se decojesc si se taie cubulete. Ardeii se curata si se taie cubulete. Dupa ce au fiert toate, se taie cubulete telina, morcovul si cartofii curatati s, fasolea si conopida. Se toaca marunt ceapa, usturoiul si verdeata si se amesteca toate legumele. Se adauga maslinele, ulei, sare, zeama de lamaie dupa gust. Se amesteca usor salata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri