Ghiveciul de legume, este o mancare usoara de vara, foarte delicioasa si sanatoasa.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 6 rosii
  • 2 cepe
  • 2 dovlecei
  • 1 vanata mare
  • 1 ardei kapia rosu
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri de ulei
  • 1 foaie de dafin
  • 1 legatura de patrunjel

Mod de preparare:

Rosiile se oparesc, se curata de pielite, se scot semintele, dupa care se taie in bucati. Cepele se curata, se spala si se toaca inele subtiri. Dovleceii si vanata se spala si se taie rondele subtiri. Ardeiul se spala, se curata de seminte si se taie in bucati. Cateii de usturoi se toaca marunt. Se calesc pe rand legumele: vanata, ardeii, dovleceii, ceapa si usturoiul. Se adauga rosiile si foaia de dafin. Se pune la foc mediu si se lasa la fiert 40 de minute. Se adauga sare si piper dupa gust. Serveste cu patrunjel tocat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri