Dificultate: redusa

Ingrediente:

    8 cartofi noi mari 1 mana de spanac 1-2 cepe verzi 2 rosii 1/2 ardei gras 2-3 maini generoase de Pecorino de la Lactitalia sare ulei

Mod de preparare:

Cartofii bine spalati i-am invelit in folie de aluminiu, i-am uns usor cu ulei si i-am dat la copt in cuptor. Cat s-au copt (nu le ia mult), am facut mica salata din frunze de spanac, ceapa, rosii si ardei. Cand au fost gata cartofii am desfacut cu grija partea superioara a foliei si am rulat-o in jurul cartofului - este utila pentru ca va tine cartoful drept si nu il va lasa sa se rupa sub greutatea umpluturii. Am scobit cartoful si resturile de cartof le-am adaugat in salata. Salata, amestecata bine, sarata dupa gust (atentie, putina sare pentru ca urmeaza pecorino!) am folosit-o pentru a umple cartofii. Am presarat deasupra Pecorino cu generozitate si am dat la cuptor din nou pana s-a rumenit branza. Pofta buna! :)

 

Gasiti si alte retete delicioase pe blogul: http://amainbucatarie.blogspot.com