Fie am sa le fac cu spaghetti, fie cu un sos, fie cu un piure de cartofi si o salata, fie simple cu mustar cum manana romanul neaos. Oricum ar fi, e o varianta simpla si delicioasa de a prepara carnea, de vita, de porc sau chiar si de pui.
Am folosit o bucata de carne de vitel destul de frageda, doua cepe rosii mai micute, cativa catei de usturoi, o bucata de paine, un ou, boia de ardei, cimbru uscat, oregano, patrunjel proaspat, ghimbir, o lingurita de sos de chilli, 2-3 linguri de faina de grau, sare si piper.  Am luat o farfurie intinsa unsa cu ulei si am inceput sa formez chiftelutele (pont: dati-va cu un strop de ulei in palme ca sa nu se lipeasca carnea cand ii dati forma). Dupa aceea au urmat calea fainii, pudrandu-se pe toate partile sa mentina forma inchegata. Si intr-un final s-au relaxat in cada cu ulei incins, care este wok-ul meu. Le-am scos cand s-au facut rumenii, pe o farfurie cu prosoape de hartie dedesubt, ca sa absoarba excesul de ulei.  Delicious!

 

 

Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul foodquicklygood.blogspot.com