Poate multi dintre voi stiu deja reteta si poate multi deja au pus-o in aplicare pentru ca la cat de usor este de preparat ar fi greu de crezut ca nu ati incercat si voi macar o data (la mine prima oara a fost acum cateva zile, dar cred ca voi repeta in curand). Deci Tiramisu. Fara oua.
De ce avem nevoie: o cutie Mascarpone, o cutie smantana dulce (200 ml), cafea sau ness (cam 300 ml), 20 de piscoturi, 4 linguri de zahar pudra, esenta de rom, citeva linguri de coniac si putina bunavointa.
Se inmoaie piscoturile in respectiva zeama aromata, se aseaza pe o tava, deasupra punandu-se crema Mascarpone. Un nou rand de piscoturi, un nou strat de crema, pana terminati materia prima. Prajitura tiramisu se pune la rece cel putin 6 ore. Si asta e tot. Usor, nu? Mai ales cand ai toate ingredientele la indemana…
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul foodblog.ro