Dificultate: redusa

Ingrediente:

    20 g ciocolata 430 ml lapte 50 g margarina 2 oua 2 banane 1 kiwi 1 plic cu praf de blat 1 plic cu praf crema fulgi de ciocolata
     

Mod de preparare:

Se pregateste blatul din: praful de blat, amestecat cu margarina, ouale si 30 ml lapte. Se amesteca bine sau se mixeaza pana se obtine o compozitie omogena. Compozitia obtinuta se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduce in cuptor timp de 30 minute. Se curata bananele si kiwi si se taie bucatele. Dupa ce s-a scos din cuptor, prajitura se lasa 10 minute la racit, iar apoi, cu o lingura se scoate miezul lasand un cm adancime. Se adauga bucatelele de banane si kiwi si se orneaza mijlocul blatului. Intre timp se face crema: praful crema se amesteca cu 400 ml lapte si se mixeaza timp de 5 minute, apoi se pune ciocolata si fulgii de ciocolata si se adauga peste banane si kiwi. Dupa ce s-a turnat crema se pun deasupra firimiturile blatului care au fost scoase inainte cu lingura si astfel rezulta un musuroi de furnica. Se da la rece 2 ore.