Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 250 g spanac
- 1 ceapa
- 1-2 linguri unt
- 1 catel de usturoi
- 1 lingurita sare
- 1/2 l concentrat de legume
- 2 linguri faina
- 150 g iaurt
- piper macinat
- 1 varf de cutit piper alb
- 1 varf de cutit nucsoara rasa
- 1 lingura mustar
- 1 paharel vin alb
Mod de preparare:
Spanacul se alege, se spalase lasa sa se scurga si se taie fasii. Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste in untul incins, pana ce devine sticloasa. Se adauga usturoiul zdrobit, amestecat cu sare,
se caleste si el putin si pe urma se pune spanacul. Se stinge cu vinul alb, se toarna si zeama concentrata de zarzavat si se lasa sa fiarba incet, la foc potrivit, 6-8 minute. Se trece supa printr-o sita sau se paseaza in mixer si se leaga cu faina amestecata bine cu putina apa. Se adauga iaurtul, se pune din nou pe foc si se lasa sa se incinga. Se potriveste de sare si piper, se adauga mustarul si se serveste imediat.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor