Supa de spanac este foarte hranitoare, sanatoasa si contine multe vitamine.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 250 g spanac
  • 1 ceapa
  • 1-2 linguri unt
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 l concentrat de legume
  • 2 linguri faina
  • 150 g iaurt
  • piper macinat
  • 1 varf de cutit piper alb
  • 1 varf de cutit nucsoara rasa
  • 1 lingura mustar
  • 1 paharel vin alb

Mod de preparare:

Spanacul se alege, se spalase lasa sa se scurga si se taie fasii. Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste in untul incins, pana ce devine sticloasa. Se adauga usturoiul zdrobit, amestecat cu sare,
se caleste si el putin si pe urma se pune spanacul. Se stinge cu vinul alb, se toarna si zeama concentrata de zarzavat si se lasa sa fiarba incet, la foc potrivit, 6-8 minute. Se trece supa printr-o sita sau se paseaza in mixer si se leaga cu faina amestecata bine cu putina apa. Se adauga iaurtul, se pune din nou pe foc si se lasa sa se incinga. Se potriveste de sare si piper, se adauga mustarul si se serveste imediat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri