O reteta interesanta de paste sarate cu lapte si legume

Acum citeva zile mi s-a facut o surpriza cind mi s-a pregatit un fel special de paste – creat pe loc. In caz ca cineva recunoaste reteta, e fara intentie – chiar nu a fost inspirata de nicaieri. S-au fiert pastele la jumatate, s-au scurs si s-a continuat apoi fierberea in lapte pina au devenit “al dente”, s-au mai scurs apoi o data.

Dupa asta – s-a creat un amestec din 4 legaturi de ceapa verde, ciuperci proaspete (ambele ingrediente calite un pic, plus sare/piper) si rosii uscate in ulei de masline.
S-au amestecat pastele cu aceste ingrediente apoi, la final, s-a batut un ou cu putina brinza feta care s-a turnat peste amestecul pastelor. In fine, chiar inainte de a fi bagate pentru 10 minute la cuptor, s-a mai pus un pic de lapte pe deasupra, din cel in care s-au fiert la inceput pastele.
Asta a fost tot – au iesit extraordinar de bune, eu am mai pus la final putin parmezan si am presarat coriandru.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! Curățenia de Paște în pădurea Lucianca - o inițiativă Sarantis România împreună cu Let’s Do It România

Mai multe retete savuroase puteti gasi pe blogul foodblog.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri