Chiftelute de nuca si cartofi un aperitiv delicios cu care vei surprinde toti invitatii!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 3 cartofi
  • 1 cana nuca macinata
  • 1/2 cana fulgi de ovaz
  • 2 linguri susan macinat
  • 1 ou
  • patrunjel
  • usturoi

Mod de preparare:

Cartofii se fierb in coaja, dupa care se curata de coaja si se taie cubulete mici. Usturoiul se curata si se piseaza. Se amesteca toate ingrediente, pana se omogenizeaza, se formeaza chiftelute si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se da totul la cuptor, dupa 20 minute se intors si se lasa inca alte 20 pentru a se rumeni pe toate partile.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Chiftelute de nuca si cartofi.