Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 cartofi
- 1 cana nuca macinata
- 1/2 cana fulgi de ovaz
- 2 linguri susan macinat
- 1 ou
- patrunjel
- usturoi
Mod de preparare:
Cartofii se fierb in coaja, dupa care se curata de coaja si se taie cubulete mici. Usturoiul se curata si se piseaza. Se amesteca toate ingrediente, pana se omogenizeaza, se formeaza chiftelute si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se da totul la cuptor, dupa 20 minute se intors si se lasa inca alte 20 pentru a se rumeni pe toate partile.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor