Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g carne de vacuta
- 2 cepe
- 2 fire praz
- 1.5 l supa de legume
- 150 g branza topita simpla
- 300 g branza topita cu verdeata
Mod de preparare:
Se curata ceapa si prazul, se spala si se taie cubulete. Carnea de vacuta se taie cubulete si se caleste putin in ulei de masline. Se adauga apoi ceapa si prazul, iar dupa cateva minute se adauga supa de legume si se lasa la fiert cam 60 de minute. Cand carnea este aproape fiarta se adauga branza topita. Se lasa la fiert pana ce branza se topeste, se stinge focul si se serveste calda.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor