Dificultate: redusa

Ingrediente:

Blatul:

    6 oua 6 linguri de zahar 120 g nuca macinata 1 praf de copt

Umplutura:

    150 g nuca macinata 200 g lapte 2 pliculete de gelatina alba 8 linguri de apa 1 kiwi 1 portocala 1 banana ananas visine  stafide

Mod de preparare:

Se pregateste blatul: se bat albusurile spuma cu zahar, se adauga galbenusurile, se amesteca usor, apoi se adauga nuca macinata si praful de copt. Se toarna amestecul intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptor aprox. 20 de minute. Dupa ce se scoate din cuptor se ruleaza intr-un prosop umed casa ia forma de rulada si sa nu se crape pe urma. Intre timp se preparat umplutura: nuca macinata se opareste cu laptele.Gelatina se dizolva in 8 linguri de apa pana se ingroasa. Apoi gelatina se pune pe bain-marie pana se topeste. Gelatina topita se pune in amestecul de nuca cu lapte fierbinte si se amesteca. Se lasa sa se raceasca si se introduc fructele. Se desface blatul, se intinde compozitia si se ruleaza din nou in folie alimentara.