Supa de ciuperci cu smantana este foarte fina si foarte gustoasa!Intreaga familie va savura aceasta supa de ciuperci si smantana.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 800 gr ciuperci proaspete
  • 2 radacini de patrunjel
  • 50 g unt
  • 3 morcovi
  • 8 linguri smantana
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 lingura faina
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Curatati ciupercile de coaja, le taiati felii si le inabusiti in unt. Morcovii, ceapa si radacina de patrunjel se curata, se spala si se pun la fiert in 2 l de apa. Dupa ce au fiert, se strecoara supa, se toarna peste ciuperci si se lasa sa fiarba cam 15-20 minute, la foc mic. Smantana o amestecati cu faina si cu doua linguri de supa si o adaugati la supa. Mai lasati sa fiarba cateva minute, dupa care adaugati patrunjel tocat, sare si piper daca mai este nevoie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri