Un desert savuros si aromat, tiramisu din piscoturi.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 450 g piscoturi
  • 225 g mascarpone
  • 225 g frisca
  • 5 galbenusuri
  • 1 albus ou batut spuma
  • 150 g zahar
  • 1 pahar de rom
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 esenta rom
  • cacao
  • ness pentru inmuiat piscoturile

Mod de preparare:

Galbenusurile se freaca cu zaharul pana se obtine o compozitie cremoasa. Amestecand usor se adauga mascarpone, frisca batuta spuma, albusul batut spuma, esenta de rom si zaharul vanilat. Se amesteca pana se omogenizeaza. Intr-o tava se asaza un strat crema de mai sus, un strat piscoturi insiropate in ness, un alt strat de crema, un alt strat piscoturi si se incheie cu un strat de crema dispusa uniform cu ajutorul unei spatule. Deasupra se pudreaza cu un strat de cacao. Se tine la frigider cel putin 3 ore inainte de servire.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tiramisu din piscoturi.