Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 galbenusuri
- 100g zahar
- 300 ml lapte
- 50 ml rom
- 50 ml coniac
- vanilie
Mod de preparare:
Galbenusurile se freaca bine cu zaharul, se adauga laptele, vanilia. Se asaza deasupra unui vas cu apa fierbiente si se amesteca pana se obtine o compozitie cremoasa. Se ia de pe foc, se adauga treptat romul si coniacul, amestecand in continuu. Se erveste in boluri mici .
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă