Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 galbenusuri
- 100g zahar
- 300 ml lapte
- 50 ml rom
- 50 ml coniac
- vanilie
Mod de preparare:
Galbenusurile se freaca bine cu zaharul, se adauga laptele, vanilia. Se asaza deasupra unui vas cu apa fierbiente si se amesteca pana se obtine o compozitie cremoasa. Se ia de pe foc, se adauga treptat romul si coniacul, amestecand in continuu. Se erveste in boluri mici .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei