Prepara un desert excelent din paste si fructe.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 pachet de paste fundite
  • 3 mere rosii
  • 3 mere verzi
  • 3 linguri de miere
  • 0,5 kg struguri negri
  • 50 g alune de padure maruntite
  • scortisoara
  • 1 lamaie

Mod de pregatire:

Fierbeti pastele in apa cu putin ulei si un praf de sare. Le limpeziti cu apa si le lasati sa se scurga. Spalati merele, le taiati cubulete si le stropiti cu zeama de lamaie. Boabele de struguri le spalati si le taiti pe
jumatate. Intr-un castron, amestecati merele, strugurii, mierea, alunele taiate marunt si presarati scortisoara. Compozitia se rastoarna peste pastele fierte si se amesteca usor. Se serveste rece.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Paste desert.