O retete interesanta de chiftelute de dovlecel cu sos de usturoi

Ingrediente chiftelute:

  • 2 dovlecei mai marisori
  • 3 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • 2 oua
  • faina
  • ulei
  • sare,piper,delikat.

Chiftelute de dovlecel cu sos de usturoi. Reteta chiftelute de dovlecel cu sos de usturoi
Dovleceii se spala si se dau pe razatoarea mare.Se storc bine in palma apoi se amesteca cu usturoiul pisat,patrunjelul tocat si celelalte ingrediente. Faina se pune cat sa iasa un aluat moale.Se omogenizeaza. Se incinge uleiul in tigaie si cu ajutorul unei lingure,luam compozitie si punem la prajit. Se lasa sa se rumeneasca pe ambele parti apoi se scot pe un servetel ca sa se mai absoarba uleiul.

Pentru sos:

  • 3-4 catei usturoi
  • delikat
  • 1 lingura ulei de masline
  • 200g smantana.

Se piseaza usturoiul,se amesteca cu delikat si ulei apoi se adauga smantana.Se amesteca bine.

Aici sunt gata.Au fost foarte,foarte bune!

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Chiftelute de dovlecel cu sos de usturoi.