Dificultate: redusa

Ingrediente:

Blat

    10 albusuri 10 linguri de zahar 100 gr nuca de cocos 3 linguri de faina
     

Crema:

    10 galbenusuri 13 linguri de zahar 4 linguri de lapte 450 g unt 100 ml coniac 1 pachet de biscuiti 200 g ciocolata topita ulei

Mod de preparare:

Se pregateste aluatul: intr-un bol, se bat bine albusurile cu zaharul, treptat se adauga faina si nuca de cocos. Se imparte compozitia in doua si se intind doua foi. Se dau la cuptor pana se rumenesc, iar intre timp se pregateste crema:  galbenusurile se bat cu 10 linguri zaharul, se adauga laptele fiert pe aburi si se amesteca bine. Se lasa putin la racit, dupa care se adauga untul. Dupa ce foile s-au rumenit suficient. se scot din cuptor si se aranjeaza prajitura. Se asaza prima foaie, un strat de crema, un rand de biscuiti insiropati in coniacul dizolva cu cateva linguri de apa si 3 de zahar. Peste biscuiti se toarna ciocolata topita, apoi se asaza un alt strat de crema, cea de-a doua foaie si crema ramasa. Deasupra se rade ciocolata.