Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg de cartofi
- 100 g unt
- cascaval ras
- 300 g ceapa
- 100 g mazare
- 250 g morcovi
- 1 legatura de patrunjel
- 100 g telina
- pesmet
- 50 g pasta de rosii
- 15 g faina
- sare
- nucsoara rasa
Mod de preparare:
Se curata cartofii de coaja, se spala, se taie rondele si se fierb in apa cu sare. Ceapa si zarzavatul se spala si se curata. Dupa ce au fiert,cartofii se scurg de apa si, cat sunt inca fierbinti se zdrobesc cu presa pentru pireu. Se amesteca cu 50 g de unt si cun nucsoara. Ceapa se toaca marunt si se caleste putin, dupa care se adauga zarzavatul dat prin razatoarea mare si mazarea. Se calesc toate pana devin moi. Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet se asaza un strat de piure de cartofi, apoi zarzavaturile si mazarea si alt strat de cartofi. Pasta de rosii se subtiaza cu apa, se amesteca cu faina si se toarna peste musacaua de cartofi cu legume. Se adauga cascavalul ras si se da la cuptorul incins.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor