1 / 6

Gateste in 30 de minute cu Jamie

O metoda revolutionara de a gati rapid mancare buna.

Va voi arata cum sa puneti pe masa un meniu complet - in 30 de minute fix! Nu un singur fel de mancare, ci un intreg festin cu bunatati minunate.

Daca sunteti ca mine - va place mancarea si, in plus, aveti cateva guri infometate de hranit cand ajungeti acasa (dupa o zi lunga!) - atunci dati-mi voie sa va prezint o metoda complet noua si revolutionara de a gati. In aceasta carte, intentionez sa va arat cum sa pregatiti o intreaga masa in timpul in care, de obicei, gateati un singur fel de mancare. Veti fi surprinsi de tot ceea ce veti fi capabili sa realizati in doar 30 de minute. Cu siguranta, eu am fost surprins -!

Asta nu inseamna sa facem un compromis cu calitatea. Ci sa fim organizati, sa ne miscam rapid si sa folosim scurtaturi si trucuri inteligente pentru a pune iute pe masa farfurii cu mancare delicioasa. Fiecare dintre cele 50 de meniuri incluse aici a fost elaborat cu grija, asa incat sa nu induca o agitatie inutila – doar bucatarie sanatoasa si rapida. Am creat meniuri complete, formate din mancaruri care merg bine impreuna, si am conceput retetele intr-o maniera unica, usor de urmat. Acest mod de a gati inseamna sa folositi chibzuit fiecare minut, sa va amuzati muncind si sa readuceti in bucatarie atmosfera de altadata.

Probabil, va ganditi ca e un lucru dificil, dar eu va garantez ca veti reusi. Aruncati o privire inauntru, ca sa vedeti cam ce fel de mese ati putea pregati. Odata ce veti incepe sa gatiti in acest fel, nu numai ca va veti indragosti iremediabil de gastronomie, dar niciodata nu veti mai privi in urma.

Pret: 67,50 lei

Carte disponibila in magazinul elefant.ro

 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri