4 / 6

Piept de pui cu ghimbir si sos chili

Ingrediente necesare pentru piept de pui cu ghimbir si sos chili:

  • 500 gr piept de pui
  • 2 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 1 lingurita rasa ghimbir macinat
  • 4-5 lingurite sos chili
  • oregano
  • roinita
  • sare si piper
  • 50 gr ulei masline

Mod de preparare piept de pui cu ghimbir si sos chili:

Taiem pieptul de pui in fasii si prajim in ulei de masline pe ambele parti. Prajim in doua ture pentru ca nu incape pe fundul wok-ului toata carnea.
Scoatem apoi carnea intr-un bol.
Taiem legumele felii
si prajim in acelasi ulei in care am prajit puiul.
Cand ceapa capata o culoare aurie adaugam si pieptul de pui.
Intr-o cana punem pe jumatate apa si amestecam in ea praful de ghimbir, sucul de lamaie, sarea, piperul si sosul chili.
Turnam in wok, adaugam si ierburile tocate si lasam sa fiarba aprox 15 minute.
Va asigur ca e o mancare deliciosa, aromata, usor de facut si sanatoasa.
Se poate servi spre exemplu cu piure de cartofi.

Aceasta reteta a fost propusa de blogul timeaioo.blogspot.ro

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri