Iata o reteta absolut delicioasa si usor de preparat: sote de pui cu ardei!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 pui intreg
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • ulei
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita mustar
  • 2 linguri vermut
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Puiul se spala, se curata si se taie bucati. Intr-o cratita, se rumenesc bucatile de pui. Ceapa se taie marunt si se adauga peste bucatile de pui. Ardeiul se curata si el, se taie si se adauga peste carnde si ceapa. Deasupra se toarna 1 lingurita de zahar, sare si piper. Tigaia se acopera bine si se pune la fiert jumatate de ore. Separat, se amesteca mustar, vermut si smantana si se toarna peste carne dupa care se mai lasa 5 minute pe foc.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Sote de pui cu ardei.