Ingrediente:

    1 lgt boia 1 lgt sofran 1-2 catei de usturoi  2 linguri suc de lamaie 2 bucati piept de pui 200 g macaroane 1 ardei gras rosu 1 ceapa tocata fin 2 lg miere 1 lg mustar frantuzesc (cu boabe intregi) 2 linguri suc de lamaie sare si piper


Amesteci boiaua, sofranul, usturoiul, si sucul de lamaie intr-un bol. Adaugi sare si piper dupa gust. Amestecul asta il masezi bine in carnita de pui si il lasi la macerat 3 ore in frigider. Prajesti puiul si fierbi macaroanele.
Amesteci ardeiul tocat, cu ceapa si cu macaroanele. Intr-un bol mic amesteci mierea, mustarul si zeama de lamaie si il torni peste paste. La final adaugi pieptul de pui taiat cubulete.

 

Mai multe retete interesante puteti descoperi pe amainbucatarie.blogspot.com