Dificultate: redusa

Ingrediente:

    500 gr paste 500 gr piept pui 500 gr bacon afumat 2 vinete 2 dovlecei 4 rosii 400 gr rosii in bulion 100 g smantana 100 gr parmezan 200 gr mozarella busuioc proaspat sare piper

Mod de preparare:

Taiati "Julien" pieptul si baconul afumat, apoi le rumeniti usor intr-o tigaie. Legumele le spalati, la curatati si le frigeti pe  gratar. Fierbeti pastele in apa si sare. Amestecati apoi pastele cu baconul, pieptul de pui, rosiile in bulion, smantana, dovleceii si vinetele fripte, smantana, parmezanul ras si busuiocul proaspat. Tot acest amestec se toarna intr-o tava, se decoreaza cu felii de rosii proaspete si mozarella apoi se
introduce la cuptor, timp de 20 de minute. La sfarsit se decoreaza cu frunze de busuioc.